Τα προβιοτικά καντιντίαση και η σημασία τους

Candida διατροφή τρία σημαντικά μέρη, καθένα από τα οποία είναι απαραίτητη: αποτοξίνωση, σε συνδυασμό με διατροφή, αντιμυκητιασικά, και πολλές καλές προβιοτικά. Αν αυτοί οι τρεις παράγοντες μπορούν να εργαστούν μαζί, τότε έχουμε την ευκαιρία να ελέγξει την αναπαραγωγή Cndida. Αλλά γιατί είναι σημαντικό για τα προβιοτικά, τι είναι ο ρόλος και πώς μπορείτε να ασχοληθεί με Candidát στο πρόσωπο;

τι λειτουργίες εκτελούν χρήσιμες βακτήρια σε λοιμώξεις

Τα προβιοτικά είναι υπέροχα αξεσουάρ που είναι σε θέση υπερανάπτυξη Candida, για να σταματήσει. Επιπλέον, προωθούν την πέψη, τη διατήρηση της εντερικής μικροχλωρίδας ενός υγιούς βάρους γαστρεντερικό σωλήνα, ως εκ τούτου, αξίζει να τα καταναλώνουν, αν δεν πάσχουν από καντιντίαση. Αλλά υπάρχουν τρεις λόγοι, γιατί τα προβιοτικά μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο Candidal λοιμώξεις για τα άτομα που πάσχουν.

Το ανοσοποιητικό σύστημα, Το ανοσοποιητικό σύστημα είναι ένα πολύπλοκο μείγμα από διάφορα όργανα και συστήματα. Είναι τόσο δύσκολο, που οι επιστήμονες μόλις τώρα αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι αυτά τα μέρη του αλληλεπιδρούν μεταξύ τους για την προστασία από ασθένειες. Ωστόσο, ένα πράγμα που ήδη ξέρουμε: γαστρο-εντερικό σωλήνα σε χρήσιμα βακτήρια παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη μόλυνση και για την πρόληψη της νόσου.

Μια μελέτη του 2009 δείχνει ότι τα βακτήρια σε υγιή ισορροπία είναι ένας παράγοντας που συμβάλλει στην υγιή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Έχει αποδειχθεί ότι ο φυσιολογικός αριθμός βακτηρίων μπορεί πραγματικά να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα του ανοσοποιητικού συστήματος και βοηθά το σώμα στην καταπολέμηση των παθογόνων παραγόντων. Η ακριβής αιτία δεν είναι σαφές, αλλά το θέμα είναι ότι τα προβιοτικά βοηθούν το ανοσοποιητικό σύστημα, έτσι Candida για τον περιορισμό παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο.

Ρυθμίζει την οξύτητα του στομάχου, Τα προβιοτικά μια μικρή ποσότητα του γαλακτικού οξέος και οξικού οξέος-έκκριση και βοηθούν στη διατήρηση των εντέρων οξύτητας. Γιατί είναι αυτό σημαντικό; Λοιπόν, Candida μαγιά-μανιτάρια, διέγερση, αλκαλικό περιβάλλον είναι σε θέση να πολλαπλασιαστούν, έτσι ώστε η κανονική λειτουργία του την οξύτητα του στομάχου απενεργοποιήσετε σας μπορεί να μην επιτρέψει την περαιτέρω ανάπτυξη.

Το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου και διατροφή

Το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου δίαιτα, Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου είναι μια κοινή ασθένεια του εντέρου, που είναι δυσάρεστα συμπτώματα, όπως διάρροια ή δυσκοιλιότητα, συχνές πόνος στην κοιλιακή χώρα, φούσκωμα, πόνος στην κοιλιακή χώρα.

Κανείς δεν είναι πλήρως ενήμεροι για το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου για τα ακριβή αίτια. Τα συμπτώματα συχνά διατροφή, τον τρόπο ζωής και τη διαχείριση του άγχους αλλαγές μπορεί να θεραπευτεί. Ένα πρόσφατο άρθρο στην ομάδα μας έχουμε σε συνεννόηση μέρος.

Στο πρώτο στάδιο, σε τρεις απλές διατροφή οδηγία για όλα τα μαχητικά στεφανιαία νόσος παρατηρείται: Για μεσημεριανό γεύμα αρκετές φορές, αλλά τακτικά. Δοκιμάστε κάθε μέρα το ίδιο φαγητό, την υγιεινή διατροφή συμβουλές, ανάλογα με την ημέρα τουλάχιστον 5 φορές σε ένα μέρος. Η μετριοπάθεια δόσεις

Αποφύγετε μεγάλες ποσότητες, ενώ την ίδια στιγμή μικρές δόσεις τροφίμων, τροφίμων την φορά δεν επιβαρύνει το γαστρεντερικό σωλήνα
Λογικό. Αφιερώστε αρκετό χρόνο στην πρόσληψη τροφής, για να επιβραδύνει την τροφή, κάθε κομμάτι προσεκτικά μασάτε ότι щадить το γαστρεντερικό σωλήνα.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *